Oprettet Af:
Samler ind til:
Forskning i børnegigt
Emils opslag på facebookHej Alle

Håber I har 2 minutter til at se denne lille film, af min lillebror Anton. Må meget gerne deles.

Jeg har verdens sejeste lillebror, som har børnegigt. Jeg ved der er mange, som mig, derude som har en søster eller bror som også har børnegigt. I har sikkert, ligesom mig, ligget vågen om natten når ens bror eller søster, har haft voldsomt ondt, og været bange for at ens søskende skulle død, eller har set hvordan han har siddet og kigget ud af vinduet imens jeg har leget med mine kammerater og ikke selv har været med pga. smerter. Eller hørt hvordan mor og far har været helt ulykkelige og prøvet alt for at hjælpe ham- og samtidig har gjort alt for mig, med kærlighed og støtte, så jeg ikke blev glemt i min lillebrors sygdomsforløb.

Derfor synes jeg, at det er vigtigt at I bruger 2 minutter på at se denne lille film, som jeg har lavet med min far, så I kan se hvorfor det er vigtigt at støtte op om min indsamling, til alle de børn som har børnegigt. Pengene skal bruges til forskning så alle de seje børn med gigt, kan få en bedre fremtid.

I kan indsende et bidrag via dette link eller på MobilePay- 29 25 23 31 her er det bare MEGET VIGTIGT at i skriver ”Anton” i feltet når I sender et bidrag, derved går bidraget direkte til forskning i børnegigt, via Gigtforeningen.

P.S. mine forældre har selvfølgelig hjulpet mig med at skrive.

Emil

” Dette opslag har ikke været nemt, men vi ønsker at sætte mere fokus på Børnegigt”

De bedste tanker Anton og Emils forældre

Claus Skjoldborg Larsen

Donér

17.627 kr.
Indsamlet

35% 50.000 kr.

Donationer

Dage tilbage

Seneste aktivitet

• Anonym Anonym Donerede 100 kr.

• Inge Herlin Inge Herlin Donerede 500 kr.

Hej Anton og Emil. Hvor er I et par seje drenge. Det er så vigtigt at I gør opmærksom på en sygdom, der ikke er særlig kendt hos børn. Med jeres film er der mulighed for at børn med børnegigt hurtigere får den rigtige diagnose og behandling.

• Susanne Kyed Susanne Kyed Donerede 50 kr.

Børn skal da i akut undersøgelse og behandling..Jeg har selv fået fibromyalgi m.m. efter 9 år med 26 opr. ..så er blevet førtidspensionist og er med i gigtforeningen, hvor jeg støtter hvad pengepung formår 😃 Glædelig jul ..

• Pia  Østergaard Pia Østergaard Donerede 500 kr.

Rørende udsendelse, dejligt at i er der for hinanden som familie

• Vita Rasmussen Vita Rasmussen Donerede 500 kr.

• Anonym Anonym Donerede 100 kr.

• Lisbeth Bendixen Lisbeth Bendixen Donerede 100 kr.

Jeg vil gerne støtte op om den kæmpe indsats, som Anton og familie har gjort for sagen!

• MobilePay Gigtforeningen MobilePay Gigtforeningen Donerede 6.777 kr.

• Anonym Anonym Donerede 50 kr.

Flot at i samler ind og sætter fokus på andre sygdomme. Har selv gigt.

• Tina Stålung Tina Stålung Donerede 250 kr.

• Hanne Dyrborg Hanne Dyrborg Donerede 500 kr.

Kender børneleddegigten i egen familie - dejligt du er kommet i gode hænder Anton :-)

• Henrik Thomsen Henrik Thomsen Donerede 250 kr.

Super sejt

• Anonym Anonym Donerede 100 kr.

• Lina Hansen Lina Hansen Donerede 250 kr.

• ulla larsen ulla larsen Donerede 500 kr.

håber I når langt over målet!

• Henrik Appel Henrik Appel Donerede 250 kr.

• Solveig Højrup Solveig Højrup Donerede 100 kr.

Antons historie i tv

• Anonym Anonym Donerede 100 kr.

• Anonym Anonym Donerede 1.000 kr.

• Charlotte Christensen Charlotte Christensen Donerede 50 kr.

• Anonym Anonym Donerede 100 kr.

• Jette Clausen Jette Clausen Donerede 250 kr.

Kender Anton, han er bare den sejeste gut, kæmper en kamp, men hører aldrig beklagende ord fra ham

• Jesper, Mie, Lauritz og Maja Flindt Jesper, Mie, Lauritz og Maja Flindt Donerede 250 kr.

Hvor er det flot du samler ind til din lillebror, det vil vi selvfølgelig meget gerne støtte.

• Maria Ingemann Maria Ingemann Donerede 100 kr.

Er 35 og fik børnegigt som 7 årig. Kender alt det du viser og skriver om. Han er heldig med en dejlig storebror som dig. Rigtig god bedring til Anton❤️