Martin Hede's fundraiser for Gigtforeningen

Samler ind til:
Gigtforeningen - Viborg City Marathon

Martin Hede's fundraiser for Gigtforeningen

Jeg har slidgigt, vil gerne løbe Viborg City Marathon 20/9 og er løbet tør for penge. Ikke at de tre ting nødvendigvis hænger sammen, men målet helliger midlet :)

Da jeg, som så mange andre, fik konstateret slidgigt, rådede min daværende læge mig til at stoppe med løb. Det respekterede jeg desværre, men fik senere det modsatte råd af en venlig kiropraktor og med gigtforeningens hjælp blev jeg forsikret om at løb kan være et glimrende plaster på slidgigt.

Træning af muskulatur omkring ryggen, holdning, kontrarotation, vægttab. Jeg har selv været smertefri i over et år. Jeg er sikker på at Gigtforeningen godt kan bruge nogle penge til at udbrede den samme information til andre. Kom i gang, der er kun 40 dage til :)

Giv bidrag

600 kr.
Indsamlet

20% 3.000 kr.

Donationer

Dage tilbage

Seneste aktivitet

• Mette  Hede Mette Hede gav 200 kr.

• Anette Straadt Anette Straadt gav 250 kr.

Seje du!!!

• Anonym Anonym gav 150 kr.

Hej Martin, God tur i Viborg... /Carsten