Morten løber for gigtforeningen d. 18. september 2016

Samler ind til:
Gigtforeningen - Viborg City Marathon

Morten løber for gigtforeningen d. 18. september 2016

Støt min indsamling og lad os sammen hjælpe de 700.000 danskere der er berørt af denne sygdom. 700.000 svare til hver 8. dansker. I mine øjne er det alt for mange. Desværre kan gigt ikke helbredes, men med din donation kan du være med til at Gigtforeningen kan forske i behandlingsmetoder, så smerter og sygdommens udvikling kan mindskes. Gigt kan ramme både dig og mig, så lad os sammen kæmpe mod denne sygdom.

D. 18. september, løber jeg for Gigtforeningen til Viborg City Marathon. Målet er, at vi har doneret 2000 kr. til Gigtforeningen på denne dag.

Har du en historie til emnet, du gerne vil dele med mig eller vil du bare gerne følge min vej mod de 42,195 km, så er du meget velkommen til at besøge en af mine sociale sider. Jeg vil løbende skrive om hvordan min indsamling går.

www.loebminpassion.wordpress.com

www.facebook.com/loebminpassion

Jeg håber du vil hjælpe mig på vej mod mit mål og give et bidrag til Gigtforeningen. Hver en krone tæller.

På forhånd tak!

Morten

Giv bidrag

1.050 kr.
Indsamlet

53% 2.000 kr.

Donationer

Dage tilbage

Seneste aktivitet

• Hans og  Ulla Jensen Hans og Ulla Jensen gav 300 kr.

• Poul - Erik Nielsen Poul - Erik Nielsen gav 200 kr.

• Dorthe  Sørensen Dorthe Sørensen gav 100 kr.

• Vita Jensen Vita Jensen gav 100 kr.

• Finn  Jensen Finn Jensen gav 100 kr.

• Christina Schmidt Jensen Christina Schmidt Jensen gav 100 kr.

• Malene Olesen Malene Olesen gav 50 kr.

• Morten Jensen Morten Jensen gav 100 kr.

D. 18. kæmper jeg for Gigtforeningen. Jeg har bekendte der kæmper med denne sygdom i dagligdagen. De skal hjælpes. Det gør vi sammen ved at støtte Gigtforeningen.