Jeg løber med, mod og på trods af gigt

Donate
Created By:
Jacob Christensen
Collecting for:
Gigtforeningens generelle arbejde

Jeg løber med, mod og på trods af gigt

Kære dig,

Gigt er en pokkers sygdom. Oftest kan man ikke se på folk, hvis de lider af en gigtsygdom, for gigt er ikke synlig på samme måde som f.eks. et brækket ben. Derfor er det utrolig svært at forstå, hvor mange smerter en gigtramt patient går rundt med, og hvor meget helt almindelige daglige gøremål påvirkes af smerterne.

At leve i et smertehelvede er på ingen måde sjovt, og det kan fuldstændig tage humøret fra en, hvis man går rundt med mere eller mindre konstante smerter. Jeg har levet med smerter i snart 12 år nu, og heldigvis har jeg da haft masser af gode dage, men der har så sandelig også været mange dårlige dage, hvor jeg ikke har kunnet røre mig, eller hvor en given aktivitet har kostet mig nogle dage på langs bagefter.

Men takket være min stædighed og mantra om, at ”ingen skal bestemme, hvad jeg kan og ikke kan”, løber jeg engang imellem en tur - når jeg kan magte det - og så ”betaler jeg prisen” bagefter. Jeg har tidligere været meget aktiv og har både løbet meget og dyrket andre sportsgrene. Det savner jeg virkelig at kunne nu.

At løbe en tur er noget, de fleste tager for givet, men jeg har kendskab til flere, som ikke kan løbe pga. deres gigtsmerter. Derfor håber jeg, at jeg med denne indsamling kan få folk til at støtte op om Gigtforeningens forskning og generelle arbejde - om ikke for min skyld, så for alle dem, som ikke kan løbe en helt almindelig tur.

Mandag den 29. maj 2023 deltog jeg i Royal Run for tredje gang, hvor jeg trodsede mine gigtsmerter og løb 5 km. Dit bidrag vil være en yderst kærkommen måde at sige ”godt gået” på - eller ”godt løbet”!

Jeg løber med gigt - mod gigt - og på trods af gigt!

TAK!

Jacob Christensen
Donate
1,025 kr.
20%
0 Days left

Jacob Christensen donated 250 kr.

Recent activity

 • Anonymous User Anonymous User donated 25 kr.

  Jacob Christensen Jacob Christensen: TAK! 🙏
 • Grith Christensen Grith Christensen donated 250 kr.

  fordi det er vigtigt

  Jacob Christensen Jacob Christensen: TAK! 💝
 • Thomas Christensen Thomas Christensen donated 250 kr.

  Jeg løber mere end dig, men at du løber er mere sejt👍 “Godt gået”🏃‍♂️

  Jacob Christensen Jacob Christensen: TAK! 💝
 • Anne Kunze Anne Kunze donated 250 kr.

  At du løber er mega sejt💪🏾 og som ansat i en idrætsinstitution støtter jeg hvert skridt🏃

  Jacob Christensen Jacob Christensen: TAK! 💝
 • Jacob Christensen Jacob Christensen donated 250 kr.

  Fordi!